Home » Belastingdienst, Nieuws

Fout in voorlopige aanslag ondernemers

Submitted by on 9 september 2014 – 12:22No Comment

Bij in 2014 aan ondernemers opgelegde voorlopige aanslagen over 2011, 2012 en 2013 is mogelijk ten onrechte geen rekening gehouden met de inkomensafhankelijke combinatiekorting (een korting op de te betalen belasting). Een ondernemer heeft net als andere werkende ouders recht op de inkomensafhankelijke combinatiekorting als hij een kind jonger dan 12 jaar heeft en de minstverdienende partner of alleenstaand is. Voorwaarde is dat de ondernemer recht heeft op zelfstandigenaftrek. De Belastingdienst zal voor 30 september een excuusbrief sturen en een nieuwe voorlopige aanslag opleggen. Meer informatie kunt u terugvinden op www.belastingdienst.nl.

Mocht u in de toekomst twijfelen: laat ons gerust uw (voorlopige) aanslag controleren.