Home » Belastingdienst, Nieuws

Toeslagen 2015

Submitted by on 27 november 2014 – 12:05No Comment

Wilt u weten hoe hoog uw zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag of kindgebonden budget volgend jaar is? Of wilt u de toeslag voor 2015 voor het eerst aanvragen omdat u die tot nu toe niet kreeg? Of wilt u uw gegevens voor 2015 aanpassen omdat uw situatie gewijzigd is? Dat kan. De Belastingdienst heeft de informatie over de toeslagen voor 2015 namelijk online gezet op www.toeslagen.nl. Bovendien kunt u via Mijn toeslagen uw gegevens aanpassen.

Is uw situatie niet veranderd en kreeg u al toeslag in 2014? U hoeft niets te doen als u in 2015 voor dezelfde toeslagen in aanmerking komt. U ontvangt namelijk automatisch bericht van de Belastingdienst hierover. Wilt u een extra toeslag aanvragen, bijvoorbeeld omdat uw kind gebruik gaat maken van kinderopvang, dan moet u dat wel regelen via Mijn toeslagen.