Home » De Koers van Gils, Nieuws

Administratie App

Submitted by on 18 december 2012 – 12:39No Comment

Samen met Basecone lanceert De Koers van Gils een speciale Adminstratie App. Even snel een restaurantbon indienen? Of een factuur van de mat halen en direct naar ons doorsturen? Ondernemers maken met hun iPhone of Android smartphone eenvoudig en snel een foto met de Administratie App en de bon of factuur staat gelijk klaar om te verwerken in de boekhouding.

Met deze app kunnen we uw administratie up to date houden, zonder dat het u veel moeite kost. U kunt zich bij ons aanmelden voor een gebruikersnaam, de App gratis downloaden in de Apple Appstore (binnenkort ook in Android Play Market) en ermee aan de slag! Een korte handleiding kunt u hier terugvinden. En dit is alles wat u aan uw administratie hoeft te doen. Wij doen de rest!

Win een iPhone 5
Onder onze eerste tien bestaande klanten die zich aanmelden voor de Administratie App (nog voor einde januari 2013) verloten we een iPhone 5! Mail naar: info@dekoersvangils.nl.