Home » Antoine van Gils

Antoine van Gils

Aan ervaring geen gebrek. Antoine, directeur van De Koers van Gils, werkt al ruim twintig jaar in de financiële sector. Zo was hij jarenlang hoofdverantwoordelijk voor de financiële zaken van het motormerk Aprilia in Europa. Hoe leuk dat ook was, vijf jaar geleden besloot hij zich te storten op datgene waar zijn hart ligt: één op één werken met ondernemers. Antoine wil graag iets betekenen voor een ondernemer en staat dan ook aan de kant van de klant. Zoals het hoort, vindt hij. Op zoek naar kansen, praten in duidelijke taal en altijd het juiste beeld geven van de stand van zaken.

Het is wel zo fijn dat de klant precies weet waar hij aan toe is en daarom geeft Antoine helder advies. Van belastingadvies tot advies over zelfstandig ondernemen en personeel aantrekken. Geen middenweg, maar een richting. De financiële koers die past bij een onderneming. Antoineʼs betrokkenheid gaat daarin ver, hij houdt niet van half werk en zoekt proactief naar oplossingen. Het doel is dat de klant met een gerust hart zijn financiële zaken uit handen geeft, kan vertrouwen op een optimale boekhouding en een compleet financieel overzicht waarop goede afwegingen voor de toekomst gemaakt kunnen worden.

Antoine van Gils, veertig jaar, opgegroeid met schepen en water, uiteindelijk gevestigd op het West-Brabantse platteland, een betrokken, harde werker, die ook met volle teugen geniet van het gezinsleven. Antoine is pragmatisch, volhardend en maakt ingewikkelde zaken weer inzichtelijk. Een fijne gesprekspartner, maar meer dan dat, een financieel adviseur die oog heeft voor een onderneming. Antoine is recht door zee, de kracht van De Koers van Gils.