Home » De Koers van Gils

De Koers van Gils

De Koers van Gils is een bijzonder financieel advies- en administratiekantoor, een hecht team met Antoine van Gils aan het roer. Meer dan twintig jaar ervaring en hard werken werpt zijn vruchten af. We doen meer dan alleen boekhouding, we groeien met meer financieel deskundigen en ons expertisegebied blijf verbreden.

We houden vast aan de waarden die we altijd vertegenwoordigd hebben. De Koers van Gils staat aan de kant van de ondernemer en zoekt pro-actief naar oplossingen en kansen om te besparen, zelf rekenen we dan ook altijd een scherp tarief. We bieden graag persoonlijk contact en betrokkenheid. We praten niet in jargon en hebben liever dat ook u precies begrijpt wat de status van zaken is.

Duidelijk en direct, recht door zee, De Koers van Gils.

Financieel advies waar u wat aan heeft
We komen bij veel verschillende ondernemers over de vloer en zien iedere keer weer andere mogelijkheden. We werken niet volgens een standaardaanpak, maar toegespitst op de ondernemer. We kunnen altijd inspelen op de persoonlijke situatie en actuele regelingen. Wij maken het vooral niet moeilijker dan het is, sterker nog: we geven u advies waar u wat aan heeft. We belichten alle mogelijke kanten die u op kunt gaan, maar geven advies op basis van uw situatie. Een duidelijke koers. We geloven dat u daar veel meer aan heeft.

Als ondernemer moet u vooral bezig kunnen zijn met uw eigen vak en het ondernemen zelf.

MKB West-Brabant
Bij De Koers van Gils richten we ons op lokale, kleine, middelgrote en grote ondernemingen in West-Brabant. Van Willemstad tot Etten-Leur en van Breda tot Roosendaal. We zijn trots op dit mooie stukje Nederland, waar iedereen elkaar gedag zegt, we met nuchterheid in de Brabantse aarde staan en uitgaan van onze eigen kracht. We zijn een ondernemend volkje en houden van duidelijkheid. Dat vinden we mooi.

Daarom zetten we ons extra in voor lokale ondernemers.