Home » Administratie App

Administratie App

Even snel een restaurantbon indienen? Of een factuur van de mat halen en direct doorsturen? U maakt met uw iPhone of Android smartphone eenvoudig en snel een foto met de Administratie App en de bon of factuur staat gelijk klaar om te verwerken in de boekhouding. De gratis App van Basecone en De Koers van Gils is gekoppeld aan een online dossier, zodat ook andere belangrijke papieren direct in digitaal formaat bij ons bewaard worden, bijvoorbeeld voor het maken van de jaarrekening. Zo hoeft u niet langer papieren stukken te halen en te brengen voor de belastingaangifte.

Mocht u dit interessant vinden kunt u zich bij ons aanmelden voor een gebruikersnaam, de Administratie App gratis downloaden in de Apple Appstore (binnenkort ook in Android Play Market) en ermee aan de slag!

Het scannen, herkennen en verwerken van bonnen en facturen voor uw boekhouding is nu heel eenvoudig:

1. SCAN MAKEN
Open de Administratie App op uw smartphone en maak een foto van een bon of factuur. Pas eventueel de kaders aan, of roteer de scan, en klik op OK.

2. TAGGEN
Geef aan of u een bon, inkoopfactuur, of ander soort document heeft gescand. U kunt kiezen uit beschikbare opties.

3. WEGSTUREN
Pas de naam van de scan aan, kies de juiste boekhouding en druk op verzenden. Per scan of meerdere tegelijk. Vervolgens kunt u de boeking zelf verwerken of staat de boeking klaar bij De Koers van Gils.