Home » De Koers van Gils, Nieuws

Geen belastingvoordelen mislopen?

Submitted by on 8 januari 2013 – 12:17No Comment

Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP’ers) die ervoor kiezen zelf hun administratie te doen, lopen een grote kans om bepaalde belastingvoordelen mis te lopen. Dit blijkt uit onderzoek van professionalsplatform Offerti onder zevenhonderd ZZP’ers en tweehonderd boekhouders.

Tweederde denkt voldoende fiscale kennis in huis te hebben. 73 procent van de de zzp’ers zegt het verschil tussen een particuliere en zakelijke aangfite te weten. Zo denkt 54,7 procent van de zzp’ers te weten wanneer ze gebruik moeten maken van de startersaftrek, maar boekhouders zien dit bij slechts 8,4 procent goed gaan. Een van de redenen voor het gebrek aan kennis is dat veel zzp’ers hun informatie ‘van horen zeggen’ hebben, aldus het onderzoek.

Mocht u met een gerust hart uw financiele administratie uit handen willen geven, maak gerust een vrijblijvende afspraak met ons. Bekijk ons vaste tarief hier, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Voor ZZP’ers die deze maand nog klant worden hebben we een speciale nieuwjaarsactie.